Helppo ovi- tai ikkunaremontti

Näin pääset alkuun ovi- tai ikkunaremontissa

Aloita Ikkuna- tai oviremontti tänään!

Teemme ikkunaremontit ja oviremontit Forssassa, Tammelassa, Jokioisilla, Riihimäellä ja koko Kanta-Hämeen alueella!

Ajoissa tehdyllä ikkuna- tai oviremontilla säästät selvää rahaa kasvavissa lämmityskustannuksissa. Hyvin tehty ikkuna- tai oviremontti kestää kymmeniä vuosia. Valoisa ikkunat tarjoaa alan ammattilaiset palvelukseesi.

1. Ovi- tai ikkunaremontin idea

Sujuvasti pääset alkuun, kun jo ideointi- ja suunnitteluvaiheessa otat yhteyttä Valoisa Ikkunoihin. Meidän kauttamme saat juuri sellaisen remontin, kuin tarvitset ja haluat.

2. Ota yhteyttä Valoisa ikkunoihin

Olipa ideasi sitten itämisvaiheessa tai jo kirkkaaksi hioutunut, voit olla koska tahansa yhteydessä. Tarjoamme sinulle tilanteeseesi sopivaa palvelua, jonka avulla pääsemme suunnitelmissasi eteenpäin. Jätä yhteydenottopyyntö, tilaa maksuton arviokäynti tai soita meidän myyjä-asentajillemme, jotka vastaavat kaikkiin suunnitelmiasi koskeviin kysymyksiin.

3. Pyydä ilmainen arviokäynti

Tulemme sovitusti arviokäynnille. Otamme tarvittavat mitat ja kartoitamme lisätarviketarpeet. Sälekaihtimet? Muutoksia ikkuna-aukkojen kokoihin? Liukuovia?

4. Tarjous ikkuna- tai oviremontista

Saat tarjouksen arviokäynnin jälkeen. Saat rauhassa miettiä tarjousta. Voit vertailla sitä muiden yritysten palveluihin ennen päätöstäsi.

5. Uusien ovien- tai ikkunoiden toimitus

Ikkunat ja ovet toimitetaan luoksesi vuodenajasta riippuen 3–5 viikon kuluessa tarjouksen hyväksymisestä. Ikkunat, ovet ja muut tarvikkeet on aina pakattu asianmukaisesti siten, että ne säilyvät ulkona asennukseen saakka.

6. Ovien- tai ikkunoiden asennus

Asennus toteutetaan joustavasti juuri silloin, kun se Sinulle parhaiten sopii. Kaikkien omakotitalon ikkunoiden ja ovien vaihtaminen avaimet käteen -periaatteella sujuu useimmiten enintään kahden työpäivän aikana.

7. Siivoamme ja kierrätämme vanhat ovet ja ikkunat

Viemme mukanamme kaiken tuomamme ja kierrätämme vanhat ovet ja ikkunat asianmukaisesti, jos halua ottaa remonttiin mukaan myös siivouksen.

8. Asiakas on meille tärkeä. Teemme ovi- tai ikkunaremontin laadukkaasti

On aika nauttia kotisi uudistuneesta ilmeestä! Takaamme, että tekemämme työ on huippulaatua ja asentamamme Skaala-tuotteet kestävät pitkään. Muistathan selvittää kotitalousvähennyksen veroehdotusta täyttäessäsi!

Ota yhteyttä jo tänään!

Ilmainen mittatilauskäynti

Suomalaiset ovet ja ikkunat talosi mittojen mukaan!

Alue: *

Pyydä meidät mittatilauskäynnille veloituksetta
– täytä tiedot, niin olemme yhteydessä sinuun mittatilauskäynnin ajankohdasta.

Yksityisyydensuojasi on meille tärkeää. Katso lisätietoja tietosuojaselosteesta