Valoisan ovet

Vaivattomasti. Yksilöllisesti. Kilpailukykyisesti

Onko oviremontti ajankohtainen?

Valoisa Ikkunat suunnittelee ja toteuttaa Sinulle yksilölliset oviratkaisut tilaan kuin tilaan. Valikoimastamme löytyvät energiatehokkaat, suomalaiset Skaala-ovet. Asennuspalvelumme toimii Forssa, Tammela, Jokioinen, Riihimäki ja koko Kanta-Hämeen alueella

Valoisalta voit valita ovia joka lähtöön: perinteisiä ulko-ovia, varaston ovia, parvekeovia ja liukuovia. Saatavana on myös kerrostaso-ovia. Skaala-ovet on suunniteltu Suomen vaativiin sääolosuhteisiin – niin kestävyydeltään kuin energiatehokkuudeltaan.

Ovien energiatehokkuus

Oviemme energia-arvot huippuluokkaa! Matalaenergiarakenteella oven U-arvo on jopa <0,8, ja perinteisellä ovirakenteellakin päästään alle < 1,0 U-arvoon. Näiden ominaisuuksien lisäksi Skaala-ovet ovat jämäköitä ja helposti käytettäviä. Ne kestävät kulutusta ja pitävät kylmän loitolla kodistasi.

Ovien yksilöllisyys

Ovet mitoitetaan aina Sinun kotiisi sopiviksi. Laajasta mallistostamme löydämme varmasti juuri sinulle kotiisi ja tyyliisi sopivan mallin. Valittavana on valtavasti eri värivaihtoehtoja ja lasitusmalleja. Myös uudet lukot ja painikkeet hoituvat samalla.

Ajankohtainen oviremontti

Ota meihin yhteyttä, kun oviremontti alkaa olla ajankohtainen! Tulemme veloituksetta kartoituskäynnille.  Suunnittelemme yhdessä juuri Sinun kotiisi sopivia vaihtoehtoja. Mittaamme ovet, suunnittelemme tarvittavat lisävarusteet sekä asennuksen. 

Tutustu Skaalan ovimalleihin!

Ilmainen mittatilauskäynti

Suomalaiset ovet ja ikkunat talosi mittojen mukaan!

Alue: *

Pyydä meidät mittatilauskäynnille veloituksetta
– täytä tiedot, niin olemme yhteydessä sinuun mittatilauskäynnin ajankohdasta.

Yksityisyydensuojasi on meille tärkeää. Katso lisätietoja tietosuojaselosteesta