Valoisa ikkunat

Kestävät ja näyttävät ikkunat. Valitse kotimainen ikkunavaihtoehto!

Valitse laadukas Valoisa ikkunat!

Valoisa Ikkunat suunnittelee ja toteuttaa Sinulle yksilölliset ikkunaratkaisut. Asennamme kotimaisia, energiatehokkaita ja laadukkaita Skaala-ikkunoita. Teemme ikkunaremontit pääosin Forssa-, Tammela-, Jokioinen-, Riihimäki- ja koko Kanta-Hämeen alueella

Suunnittelemme mittatilaustyönä juuri sinun kotiisi sopivat ikkunat – sekä ikkunaremonttiin että uudiskohteeseen. Laajasta mallistostamme löytyy eri malleja, runsaasti väri- ja lasivaihtoehtoja ja energia-arvoja unohtamatta.

Uusien ikkunoiden energiatehokkuus

Suomessa ikkunat joutuvat erittäin kovalle rasitukselle vaihtelevien sääolosuhteiden takia. Puu-alumiini-ikkuna on ehdoton valinta Pohjolan vaihteleviin vuodenaikoihin. 

Uudet ikkunat säästävät lämmityskustannuksissa. Suomessa yleisin ja samalla myydyin ikkuna on sisäänpäin aukeava kolmilasinen ikkuna (U-arvo 0,96). Kolmilasinen ikkuna sopii mainiosti omakoti- ja rivitaloihin. Ikkunoita saa myös nelilasisena, erittäin energiatehokkaana (U-arvo 0,62).

Ikkunoiden käytettävyys

Onko vanhoja ikkunoitasi hankala avata ja pestä? Uusissa ikkunoissa pestäviä pintoja on vähemmän. Ne aukeavat kuin tanssi, ja halutessasi niihin asennetaan näppärät sälekaihtimet.

Uudet ikkunat ovat kauniita

Joskus ikkunoiden vaihdon syynä on ulkonäkö. Jos vanhat ikkunasi ovat huonokuntoiset ja pinnoiltaan kuluneet, saat uusilla ikkunoilla valoisuutta ja viihtyisyyttä asumiseen. Ovia tai ikkunoiden karmeja maalaamalla voit kyllä ylläpitää ulkonäköä tiettyyn pisteeseen saakka, mutta vasta uusilla tuotteilla saat todellista muutosta sekä talon ulko- että sisätiloihin. Myös asumismukavuus lisääntyy, kun äänieristys paranee.

Mitä ikkunaremontti maksaa?

Ikkunaremontin hinta herättää kysymyksiä – Ikkunaremontin hinta riippuu remontoitavasta kohteesta sillä jokainen kohde on erilainen. Teemme sinulle ilmaisen kartoituksen jotta osaamme antaa ikkunaremontista kilpailukykyisen tarjouksen. 

Ikkunan lämmönläpäisykerroin eli U-arvo sekä ikkunan välikarmien määrä vaikuttavat eniten Ikkunan hintaan. Erilaisista ikkunamalleista yksinkertainen sekä yksiosainen ikkuna on edullisin vaihtoehto.

Ikkunoiden hinta muodostuu seuraavista asioista:

  • Ominaisuudet: turvalasi, huurtumisen esto, auringonsuoja, itsepuhdistuva.
  • Ulkonäkö: tyyli, koko ja värit sekä irtoristikot
  • Lisävarusteet: sälekaihtimet, tuuletusikkunat, tuloilmaikkunat ja venttiilit, hyttysverkot
  • Ikkunatyyppi: Avattava vai kiinteä ikkuna ja karmin paksuus
  • Tavoiteltu energiatehokkuus ja äänieristävyys > Ikkunalasien lukumäärä
Tutustu Skaala ikkunamallistoon!

Ilmainen mittatilauskäynti

Suomalaiset ovet ja ikkunat talosi mittojen mukaan!

Alue: *

Pyydä meidät mittatilauskäynnille veloituksetta
– täytä tiedot, niin olemme yhteydessä sinuun mittatilauskäynnin ajankohdasta.

Yksityisyydensuojasi on meille tärkeää. Katso lisätietoja tietosuojaselosteesta