Vaivaton ikkunaremontti: Uudista kotisi ilme helposti ja edullisesti!

Ikkunaremontti vaivattomasti

Ikkunaremonttia saatetaan luulla vaikeaksi hommaksi. Sitä se ei kuitenkaan ole. Ikkunaremontti nimittäin kestää pääsääntöisesti omakotitalossa vain 1 – 2 työpäivää. Useimmiten yksikin päivä riittää. 

Haastavaa ikkunaremonttia ei ole. Meille ikkuna-ammattilaisille ”mahdoton toteuttaa” -kohteet antavat tilaisuuden ratkaista asiakkaiden vaikeiksi kokemia tehtäviä. Erityistoiveet ja monimutkaisuus ovat meille mahdollisuus, sillä jokainen talo ja kohde on uniikki! Osaamme tehdä ikkunaremontin, joka taatusti onnistuu kohteessa kuin kohteessa.

Ikkunaremontissa on hyvä muistaa myös sen tuoma energiatehokkuus. Varsinkin kesäaikana asunnon viilentämisen tarve pienenee huomattavasti uusien ikkunoiden ansiosta. Kyseinen ilmiö perustuu selektiivilasin etuihin: talvella asunto pysyy paremmin lämpimänä, kun lasi estää lämpimän huoneilman karkaamista ulos. Kesällä puolestaan ikkunalasi estää sen, ettei auringon lämpö nosta huoneiston sisälämpötilaa tuskaisen kuumaksi.  

Lisäksi ikkunaremontissa laseihin on  mahdollista valita auringonsuojalasitus, jolla voidaan vähentää auringon säteilyn aiheuttamaa sisätilojen lämpenemistä.

On siis hyvä huomata, että ikkunaremontilla voi parantaa energiatehokkuutta sekä kesällä että talvella. Ikkunaremontti siis säästää energiaa vuodenajasta riippumatta.

Kotimaiset ja laadukkaat ikkunat

Erityisen tärkeää onnistuneen ikkunaremontin kannalta on kaksi asiaa: laadukas kotimainen tuote sekä ammattitaitoisesti suoritettu asennus. Molempien pitää olla kunnossa, eikä kummastakaan kannata tinkiä piiruakaan. 

Meidän ikkunaremonttimme toteutetaan aina suurella ammattitaidolla ja -ylpeydellä, niin asiakasta kuin hänen taloaankin kohtaa. Ongelmat on tehty ratkaistaviksi, ja korkeatasoinen työ ikkunaremontin alusta loppuun on tunnusmerkkimme. Perehdymme jokaiseen kohteeseen ja toteutamme sen yksilöllisesti asiakkaan toiveet huomioiden. 

Usein kysytään: Mitä ikkunaremontti meille maksaisi? Hinta  saadaan selville, kun sovimme ns. mittakäynnin. Mittakäynnin voit pyytää meiltä ilmaiseksi!

Ikkunaremontin hintaan vaikuttavat useat tekijät: ikkunan koko, jakokarmien määrä, lisävarusteet kuten sälekaihtimet, korvausilmaventtiilit tai hyttyspuitteet. Myös mahdolliset erikoisvärit vaikuttavat hintaan. Hoidamme luonnollisesti tuotteille myös rahdin tontille. 

Asennuksen kustannuksiin sisältyy asennustarvikkeet, kalusto, asentajien työ sekä mahdollisesta kierrätyksestä aiheutuvat kulut. Meidän ikkunaremontissa et joudu ison kulurakenteen rasituksen maksajaksi. Ja mikä tärkeintä: meiltä saat aina oikeahintaisen ikkunaremontin. Laadukkaasti ja ammattitaitoisesti.

Ikkunaremontilla säästät energiaa

Ikkunaremontti on helppo ja nopea tapa parantaan asuntosi energiatehokkuutta, ulkonäköä sekä arjen sujuvuutta. Talvella vanhat ikkunat kuluttavat lämmitysenergiaa huomattavasti enemmän kuin nykyaikaiset lämpöikkunat, useimmiten viileällä kelillä tuntuva vedon tunnekin on vanhoista ikkunoista johtuva haitta.

Huomattava tekijä energiatehokkuuden nostamisessa on myös ikkunakarmin sekä rungon välinen eriste, jossa mahdollinen kylmäsilta saadaan ikkunaremontin yhteydessä energiatehokkaaksi. Asunnon korvausilman saanti on myös ratkaistavissa uusien ikkunoiden avulla:  suodattimilla varustetut korvausilmaventtiilit ovat oiva valinta.

Onko ulkonäöllä väliä? Ikkunaremontti muuttaa näkymää sekä sisäpuolelta että ulkopuolelta melkoisesti. Esimerkiksi olohuoneen ilme muuttuu raikkaaksi vaihtamalla tummat, isot ikkunanpuitteet vaaleiksi. 

Myös ikkuna-aukkojen kokoa on useimmiten mahdollista muuttaa ikkunoita uusittaessa.

Ulkopuolen alumiiniverhouslistat tuovat huoltovapautta, maalaukset ja kittaukset voi unohtaa. Alumiinilistat on helppo pyyhkiä ikkunanpesun yhteydessä.

Integroiduilla sälekaihtimilla pimennät huoneen hetkessä, ja tuuletusikkunan avaaminen on helppoa. Nykyisin erittäin suositut, huomaamattomat mutta tiheäsilmäiset allergiahyttyspuitteet mahdollistavat tuuletuksen myös kesäaikana siitepölystä  huolimatta.

Jaa artikkeli:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Artikkelin sisältö

Valoisa ikkunat artikkelit

Lue myös nämä

Voita uusi ulko-ovi asennettuna

Näin osallistut arvontaan: Jätä yhteystietosi ja vastaa alla olevan kilpailulomakkeen kysymyksiin. Arvontaan osallistuvat kilpailulomakkeen täyttäneiden lisäksi kaikki Forssan messuilla, Elomessuilla sekä

Ilmainen mittatilauskäynti

Suomalaiset ovet ja ikkunat talosi mittojen mukaan!

Alue: *

Pyydä meidät mittatilauskäynnille veloituksetta
– täytä tiedot, niin olemme yhteydessä sinuun mittatilauskäynnin ajankohdasta.

Yksityisyydensuojasi on meille tärkeää. Katso lisätietoja tietosuojaselosteesta