🇫🇮 Voita liput jääkiekon MM-kisoihin 2023! 🇫🇮 

Kilpailu päättynyt!

Näin osallistut arvontaan: Jätä yhteystietosi ja vastaa alla olevan lomakkeen kysymyksiin. 

Kilpailuaika: 4.– 30.4.2023 Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 1.5.2023. Voit tutustua kilpailuehtoihin tästä.

Palkinnot: 2 lippua Tampereella pelattaviin jääkiekon MM-kisoihin. Saksa-Suomi ottelu lauantaina 13.5.2023 Nokia Areenalla, liput A-katsomosta Premium-paikoilta!

Täytä alla olevaan lomakkeeseen oikeat yhteystietosi ja vastaa kysymyksiin. Lähetä lomake klikkaamalla Lähetä lomake -painiketta. 

Kilpailuehdot

Kuka voi osallistua?

Arvontaan osallistuvan tulee olla vähintään 18-vuotias ja asua Suomessa. Alle 18-vuotiaat saavat osallistua arvontaan vain vanhemman luvalla.

Kilpailuaika ja -palkinnot

Kilpailuaika ja -palkinnot mainitaan kilpailun yhteydessä.

Arvonta

Arvonnan suorittaa arvonnan järjestäjä. Voittajan arvontaa valvoo vähintään kaksi Valoisat ikkunat (JSJ-Ikkuna Oy) henkilökuntaan kuuluvaa henkilöä.

Henkilötietojen ja palautetietojen käyttö

Osallistuessasi kilpailuun, hyväksyt Valoisa ikkunat (JSJ-Ikkuna Oy:n) tietosuojaselosteen ja suostut siihen, että Valoisa ikkunat (JSJ-Ikkunat Oy) voi rekisteröidä tarpeelliset yhteystiedot kuten nimen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumerosi. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti puhelimitse. Jos voittajaa ei tavoitella puhelimitse voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostitse. Jos voittajaan ei saada yhteyttä kahteen vuorokauteen arvotaan korvaava palkinnon voittaja. Kaikki luovuttamasi tiedot ovat luottamuksellisia ja niitä käsittelevät vain henkilöt, jotka työnsä puolesta tarvitsevat niitä. Tietoja käsitellään Valoisa ikkunat (JSJ-Ikkuna Oy) tietosuojaselosteen mukaisesti.

Lisätietoja

Mikäli epäilemme vilppiä, on Valoisa ikkunat (JSJ-Ikkunat Oy:lla) oikeus tarkistaa ja sulkea pois arvonnan osallistujan. Valoisa ikkunat (JSJ-Ikkuna Oy) pidättää oikeuden poistaa loukkaavaa tai muuten häiritsevää materiaalia. Voittajilla on kaksi vuorokautta aikaa vastata puheluun tai sähköpostiviestiin, jossa ilmoitetaan voitosta. Jos voittaja ei vastaa tämän ajan kuluessa, pidätämme oikeuden arpoa uusi voittaja. 

Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää arvonnan perustellusta syystä. Tällaisista muutoksista tiedotetaan arvonnan julkaisun yhteydessä.

Arvonnan järjestäjä

Valoisa ikkunat (JSJ-Ikkuna Oy)
Myylytie 13, 31300 Tammela, Y-tunnus 3099951-3.

Kilpailun kesto

Arvonta suoritetaan 1.5.2023. Jos arvonnan voittajaa tai voittajia ei tavoitella puhelimitse tai sähköpostitse arvontaan korvaava voittaja kahden vuorokauden jälkeen ensimmäisestä yhteydenotto yrityksestä.

Palkinnon arvonta ja voittajan ilmoittaminen

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Valoisa ikkunat (JSJ-Ikkuna Oy) toimesta osallistujan ilmoittamaan puhelinnumeroon. Valoisa ikkunat (JSJ-Ikkuna Oy) sopii voittajan kanssa palkinnon toimittamisesta tapauskohtaisesti. Ellei voittajaa tavoiteta kahden vuorokauden sisällä, Valoisa ikkunat (JSJ-Ikkuna Oy:lla) on oikeus arpoa uusi voittaja arvonnassa.

Palkinto

Palkinnot näkyvät osoitteessa valoisa-ikkunat.fi/kilpailu. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi tuotteeksi. Järjestäjä suorittaa palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron.

Muut ehdot ja rajoitukset

Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa kilpailun ehtoja. Sisältöä muutetaan tarvittaessa kampanjan hyvän toteutumisen varmistamiseksi. Sääntöjä ei muuteta osallistujan yksityisyydensuojaa haittaavasti.
Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla.

Jaa tämä kavereille:

WhatsApp
Facebook
Telegram
Email

Ilmainen mittatilauskäynti

Suomalaiset ovet ja ikkunat talosi mittojen mukaan!

Alue: *

Pyydä meidät mittatilauskäynnille veloituksetta
– täytä tiedot, niin olemme yhteydessä sinuun mittatilauskäynnin ajankohdasta.

Yksityisyydensuojasi on meille tärkeää. Katso lisätietoja tietosuojaselosteesta